Gastronomické servisní vozíky a příslušenství
V hotelovém a gastronomickém průmyslu usnadňuje servisní vozík různé pracovní procesy. Předpokládejme, že personál přestaví SPA bufet v horním patře hotelu. Do vozíku lze přímo naložit nové jednohubky, čerstvé nápoje a nádobí. Vozík se nasune do výtahu a vyjede do SPA prostoru v horním patře.
Úkol je rychle splněn vyložením nového nádobí a sbíráním a nakládáním starého. Díky tomu je SPA oblast opět svěží. To je jen jeden z mnoha úkolů, pro které můžete poskytnout servisní vozík. Zejména v hotelu, kde musí různá oddělení vykonávat mnoho úkolů, je důležité mít k dispozici dostatek vozíků.
Tím, že máte dostatek úklidových vozíků, předejdete nespokojenosti a zpožděním v pracovním postupu. Tímto způsobem může kuchyně a obsluha odbavit banket a zároveň se může osvěžit SPA prostor.