nový

Reklamní poutač "Writable II", popisovatelný

Seznam přání
nový

Downloads available

Product highlights

  • Klasický stojan ve tvaru písmene A
  • lze označit na obou stranách pomocí Illumigrafů
  • zkosené rohy
  • Pozinkované kovové zadní panely a křídové tabule odolné proti povětrnostním vlivům
  • Etiketovací plocha: DIN A1 (594 x 841)
  • Volitelně je k dispozici příslušenství, jako je horní nápis, držák horního nápisu (50.0067.12) nebo drátěné závěsné koše
Podrobnosti o výrobku »

Vlastnosti výrobku

Kód výrobku

Popis

Poutač pro zákazníky "Writable II" - osvědčený způsob, jak stylově a s optimálním účinkem prezentovat vaše reklamní sdělení.

Tento klasický stojan ve tvaru písmene A vyrobený z vysoce kvalitního hliníku lze pohodlně popisovat z obou stran, takže vaše reklamní nápisy mohou kdykoli a jak často chcete zazářit v novém designu. Označení vašeho budoucího výstavního kousku v oblasti zákaznické reklamy je rychlé a snadné s pomocí volitelně dostupných Illumigrafů. Hliník použitý pro tuto zákaznickou zarážku zaručuje snadnou přepravu a montáž bez ztráty potřebné stability. Popisovací plocha křídové tabule má rozměry 594 x 841 mm a lze ji snadno otřít hadříkem, a to i bez vody a čisticích prostředků, což vám nabízí ideální příležitost atraktivně prezentovat zákazníkovi vaše individuální sdělení.


Kromě dvou lákavých reklamních ploch na zákaznické zarážce máte také možnost vložit do pěší zarážky plakáty ve formátu DIN A1. Za tímto účelem stačí odstranit dvě křídové tabule a místo nich vložit plakáty. Součástí dodávky jsou také krycí fólie potřebné k ochraně plakátů.

Je také možné zakoupit různé varianty klasických drátěných závěsných košů pro vystavení a co nejlepší prezentaci vašich prospektů a letáků.

Chtěli byste pro svou zákaznickou zastávku také potištěnou horní ceduli upravenou podle vašich požadavků? I to je možné a najdete to v části "Příslušenství".

Doplňky

Více...

náhradní díly

Více...

Hodnocení

Hodnocení

{{ review.oxfname }} napsal(a):
Hodnocení výrobku:
Odpověď:

Tento výrobek ještě nebyl hodnocen.
Tento výrobek ještě nebyl hodnocen.
Tento výrobek ještě nebyl hodnocen.

Varianty

Varianty barva Kód výrobku Kód Cena
nový
stříbrná
nový
stříbrná
50.0229.7 2.912,00 Kč* Zobrazit výrobek »
nový
černá
nový
černá
50.0229.8 3.495,00 Kč* Zobrazit výrobek »
Zavřít menu
Nahoru